Back to All Events

yılbaşı yoga serisi / new years yoga series


Yılbaşı banner_(higher quality).png

Nadas Yoga: Yılbaşı Serisi
2, 3 ve 4 Ocak 2021!

Yeni yıla merhaba demek (ve 2020’nin gidişini kutlamak için!) siz ve sevdiklerinizi Özel Yılbaşı Yoga Serisine davet ediyoruz.
Bu yılın bize hatırlattığı ve kalıcı olmasını dilediğimiz his; beraberlik. Sevdiklerimiz ve sevdiğimiz şeylerden bir anda ve belirsiz süreli ayrı kalmak hepimize zamanımızı daha kıymetli kullanmayı hatırlattı.
Bu yoga serimiz ile bir arkadasınızı davet ederek katılabileceğiniz bir program yapmayı düşündük. Arkadasınız ile katılarak hem birlikte takip edeceğiniz hem de daha tasarruflu bir pratik yapmak isterseniz sizi yumuşak bir yin yoga ve meditasyon dersi ile uyanmaya ve daha aktif bir hatha dersi ile hareketlenmeye devam etmeye davet ediyoruz. Derslerimiz Sevda Karayalçın, Eda Göknar, Gabrielle Reeves ve Jessica Sim tarafından yönetilmektedir.
Derslerimiz her seviyeye açık ve Türkçe ve / veya İngilizce olarak öğretilir.

Arkadaşınıza tek ders veya seri hediye edin ve onunla ücretsiz katılın!
Ayrıntılı bilgi ve kayıt olmak için info@nadasistanbul.com’a e-mail atabilirsiniz.

.....
Nadas Yoga: New Years Series
2, 3 and 4 January 2021!

We invite you and your loved ones to join us for a special New Years Yoga Series, to start the year afresh (and to celebrate that which we can put behind us from 2020!) Wake up with a soft yin yoga and meditation led by Sevda Karayalçin, and move into the evening with a more active hatha flow led by Eda Göknar, Gabrielle Reeves, and Jessica Sim. Classes are open to all levels and taught in Turkish and/or English.

Gift a class or the series to a friend and join them free of charge!
Contact us for more information at info@nadasistanbul.com .


Öğretmenleriyla tanıtın | Meet our teachers

Foto: Katie Nadworny

Foto: Katie Nadworny

Eda: 2017 yılında yogaya başladı ve Cihangir Yoga’da Zeyneb Uras, Naz Şarman ve Barış İşcan ile çalışarak 200 saatlik Hatha Yoga uzmanlaşma programını tamamladı. Ayrıca Gökçe Akyıldız ile Çocuk Yogası uzmanlık programını bitirdi. Eylül 2018'de Hatha Yoga eğitimini tamamladığından beri Nadas İstanbul'da ders veriyor. Aynı zamanda Nisan 2019'dan beri Cihangir Yoga'da Hatha Yoga alanında Mentorluk Programı'na devam ediyor. Her zaman beden ve hareket odaklı çalışmalara merak duydu ve uzun yıllar klasik bale yaptı. Eda'nın Hatha Yoga dersleri hiç yoga deneyimi olmayanlar dahil herkese açık.
…..
Eda began practicing yoga in 2017. She trained with Zeyneb Uras, Naz Sharman, and Barış İşcan at Cihangir Yoga, where she also completed her 200-hour Hatha Yoga Training. Eda also completed a children's yoga training with Gökçe Akyıldız. She has been teaching at Nadas since September 2018, and has been a part of the mentoring program at Cihangir Yoga since April 2019. Eda has always been interested in body and movement work and studied classical ballet for many years. Eda's Hatha Yoga classes are open to all levels, including those without previous experience. 

Foto: Sevda Karayalcın

Foto: Sevda Karayalcın

Sevda: 2018 yılında başladığı 200 saatlik hatha yoga eğitiminin ardından yin yoga eğitimi alıyor. Farkındalık odaklı yaklaşımlar içeren çalışmalara yoğunlaşarak, hem bireysel pratiğini, hem de eğitmenliğini daha geniş bir perspektiften gözlemlemeye başlıyor.

Bulduğu her fırsatı kendini geliştirmeye ve farklı bakış açıları ile buluşmaya adıyor. Çakralara olan ilgisini aldığı eğitimler sonrasında yoga pratiği ile birleştirerek, kendi perspektifinden aktarmaya devam ediyor. 

“Yin yoga, tavrı ve duruşu ile kendimi ‘’doğal olarak’’ yakın hissettiğim bir pratik.” diyor. Her seviyeye uygun dersleri yumuşak, samimi ve alan açan bir akışta ilerliyor.
…..
Sevda began her 200-hour hatha yoga teacher training in 2018, which she followed with a training in yin yoga. Since then, she has continued to study awareness-oriented methods in order to widen her perspective of her individual practice and trainings. Sevda is dedicated to improving herself and confronting different points of view. She continues to share her interest in the psychology of the chakras, which she developed following her trainings, combined with her yoga practice. 

“Yin Yoga is a practice that I feel 'naturally' close to, in terms of its attitude and stance.” 
Sevda’s lessons are open to all levels and progress through a smooth, friendly, and spacious flow.

Foto: Katie Nadworny

Foto: Katie Nadworny

Gabrielle 2007’den beri yoga yapıyor ve 2015’da 200 saatlik Chris Chavez Hocalık Eğitimi’ni tamamladığından beri düzenli olarak ders veriyor. Yoga onun için hareket aracılığıyla bir farkındalık pratiği ve söze dökülemeyenin ifadesi için bir araç. Gabrielle'in Nadas’taki, Vinyasa etkisi taşıyan Hatha Yoga dersleri her seviyeden öğrenciye açık.
…..
Gabrielle has been practicing yoga since 2007 and teaching regularly since completing her 200 hour Teachers Training with Chis Chavez in 2015. For her, yoga is a way to practice mindfulness through movement and a tool for expressing the inexpressible. Gabrielle's classes at Nadas are designed for all levels of students and are based on Hatha Yoga with influence from Vinyasa. 

Foto: Katie Nadworny

Foto: Katie Nadworny

Jess hareket çalışmalarına 2007 yılında, yoga pratiğine de 2012’de başladı. 2015 yılında Chris Chavez’in, 2018’de de Mathieu Boldron’un eğitimlerini tamamladığından beri hem grup dersleri hem de özel dersler veriyor. Jess için yoga, kendimizle ve çevremizle ilişkimizi güçlendirme, güç ve değişim alanı olarak bedeni deneyimleme aracı. Jess’in her seviyeye açık dersleri Hatha ve Vinyasa yoga stillerini birleştiriyor.
…..
Jess began studying movement in 2007 and practicing yoga in 2012. She has been teaching group and private classes since completing a 200-hour teacher training with Chris Chavez in 2015, which was followed by 100-hours with Mathieu Boldron in 2018. For Jess, yoga is a tool to strengthen our relationship to ourselves and our environment, and to experience the body as a place of power and change. Jess’s classes are open to all levels and combine Hatha and Vinyasa styles of yoga.


Earlier Event: December 22
kış çizimi / winter drawing
Later Event: January 7
yoga / gabby