Back to All Events

yüz yüze: çevrimiçi portre çizimi / face to face: online portrait drawing

English below.

Yüz Yüze | Face to Face: Çevrimiçi Portre Çizim Etkinliği
Pazar, 24 Mayıs, 18.00 - 20.00 (GMT +3)

Bu etkinlik online platform 'Zoom' kullanarak gerçekleşir. Kayıt olmak için info@nadasistanbul.com adresine mesaj atabilirsiniz.

24 Mayıs Pazar günü Çizim Etkinliğimize katılın.⠀
Geçen ay NADAS, Yüz Yüze | Face to Face sergisinin açılışı ile dünyanın dört bir yanındaki insanları slow-looking sanat akımıyla zaman geçirmeye teşvik eden Slow Art Day adlı küresel bir etkinliğe katıldı. Yüz Yüze | Face to Face, bu deneyim zamanlarında insanları yaratıcı ve bağlantıda tutmak için tasarlanmış bir topluluk portre sergisi. Projelerin bir parçası olarak NADAS iki haftada bir arkadaşlar ve birbirine yabancı olanlar arasındaki genişletilmiş ve derin sosyal etkileşimi teşvik etmek için portre çizim etkinliği organize etmeye devam edecek. Bu etkinlik, tüm deneyim ve beceri seviyelerinden katılımcılara açıktır. Oturum sırasında üretilen portreler, topluluğumuzun üyeleri tarafından yapılan çevrimiçi Skype portreleri sergisine eklenecektir.

NADAS topluluğunun üyeleri tarafından oluşturulan çalışma örnekleri için çevrimiçi galerimize bakın, kendi galerinizi çevrimiçi galerimize gönderin veya karantina bitene kadar devam edecek şimdilik iki haftalık organize ettiğimiz çizim etkinlikleri için bize katılın.⠀

Slow Art Day, basit bir misyonu olan küresel bir etkinliktir: daha fazla insanın sanatla ilgilenmesine ve sanat sevgisini keşfetmesine yardımcı olur. Daha fazla bilgi almak için www.slowartday.com’u ziyaret edebilirsiniz.

…..
Yüz Yüze | Face to Face: Online Portrait Drawing Event
Sunday, 24 May, 18.00 - 20.00 (GMT +3)

This event takes place using the online platform, Zoom. To register, please email info@nadasistanbul.com

Join us for this week’s drawing session this Sunday, 24 May.⠀
Last month NADAS took part in Slow Art Day with the launch of Yüz Yüze | Face to Face, an exhibition of community portraiture designed to keep people creative and connected during these trying times. As a part of the project, NADAS is continuing to host bi-weekly portrait drawing sessions, encouraging extended and deep social interaction between friends and strangers. The event is open to all experience and skill levels. Portraits produced during these sessions are added to an online exhibition of Skype portraits made by various members of our community.

Check our online gallery for examples of work created by members of the NADAS community, submit your own portrait to our online gallery, or join us for an upcoming drawing event.

Slow Art Day is a global event with a simple mission: help more people discover for themselves the joy of looking at and loving art. To find out more, visit www.slowartday.com.