Back to All Events

Nadas'a Bırak Açık Stüdyo / Open Studio

[English below]

Nadas’a Bırak Bahar Dönemi Sanat Çalıştayı:
Açık Stüdyo Etkinlikleri
28 Mayıs 2019, Salı 15.00 - 20.00

Nadas’a Bırak Bahar Sanat Çalıştayı’nın son etkinliği olan Nadas’a Bırak Açık Stüdyo ailenizin, arkadaşlarınızın ve katılımcı sanatçıların eserlerini görmek isteyen herkesin bir araya gelmesi için bir fırsat.

Nadas’a Bırak Bahar Sanat Çalıştayı eserlerini sürdürülebilirliği temel alan bir topluluk içinde, huzurlu bir atmosferde geliştirmek isteyen sanatçılara veya yaratıcı bireylere alan sunan beş günlük bir program.

Katılımcı Sanatçılar
Melina Doumy: karışık teknik
Imad Habbab: grafik çizimler
Melisa Kılıç: karışık teknik
Catherine Reeves: şiir
Gabrielle Reeves: resim
Nora Byrne & Jessica Sim: kağıt yapımı
Nicola Twa: karışık teknik
Mina Walaa: karışık teknik

Nadas’a Bırak Açık Stüdyo etkinlikleri NADAS İstanbul’da gerçekleşecek. Sanatçıların stüdyoları yalnızca 28 Mayıs 15.00 - 20.00 arası ziyaretçilere açık olacak. Giriş ücretsizdir.

Bu projemizdeki ortaklarımız, A Corner in the World ve AMMARE Çalıştay Programı'na destekleri için teşekkür ederiz! 

NADAS Istanbul
NADAS, Yeldeğirmeni, Kadıköy’de yeni ve yaratıcı bir mekân. Kentsel biyo-çeşitliliğe odaklanarak bitki, insan ve diğer canlı türlerinin uyumuna değer veren bireysel çalışmaları ve topluluk projelerini destekliyoruz. NADAS şöyle alanlar sunuyor: yaratıcı atölye çalışmaları, toplantı ve buluşmalar, bahçecilik ve bitki yetiştirme, düzenli sanat dersleri, stüdyo çalışmaları ve sanat projeleri için konaklama, hareket sınıfları, dil ve edebiyat projeleri, film gösterimleri ve tiyatro, ürün satışı, alan kiralama, ve bireysel ofis çalışmaları (ortak çalışma alanı).

Atıklarınız konusunda lütfen dikkatli olun...
Sürdürülebilirliğe önem veren bir alan olarak değerlerimize saygı duymanızı rica ediyoruz. Lütfen derslere gelirken tek kullanımlık ambalajları (plastik su şişeleri, tek kullanımlık kahve bardakları, tek kullanımlık plastik poşetler vb.) getirmemeye büyük özen gösterin. İçme suyumuz ve bardaklarımız kullanımınıza açık olacaktır.

İletişim
Daha fazla bilgi almak için info@nadasistanbul.com adresine mesaj atabilirsiniz.

-----
Nadas’a Bırak Spring Art Residency:
Open Studios
Tuesday, 28 May 2019, 15.00 - 20.00

Nadas’a Bırak Open Studios is the final event of Nadas’a Bırak Spring Art Residency - a chance for family, friends, and all interested, to view works and studio practices of resident artists.

Nadas’a Bırak Spring Art Residency is a five-day programme offering space to artists or creative individuals who seek to develop their work in a peaceful atmosphere among a sustainably-minded community.

Participating Artists
Melina Doumy: mixed media
Imad Habbab: graphic drawings
Melisa Kılıç: mixed media
Catherine Reeves: poetry
Gabrielle Reeves: painting
Nora Byrne & Jessica Sim: papermaking
Nicola Twa: mixed media
Mina Walaa: mixed media

Nadas’a Bırak Open Studios takes place at NADAS Istanbul. Artist studios will be open to visitors on 28 May only, 15.00 - 20.00. Entrance is free.

A special thanks to partners on this project A Corner in the World and AMMARE Residency Program.

About NADAS Istanbul
NADAS is a new creative house, located in Yeldeğirmeni, Kadıköy. NADAS opens space for individual and community projects that value the diversity urban life and relationships between people and their environments. Among other activities, NADAS hosts: creative workshops, meetings and gatherings, gardening and planting, regular art classes & residencies, movement classes, language & literature projects, performance projects, film screenings, studio work, product sales, rentals, and personal office work (coworking).

Please be mindful of your waste…
We care deeply about our waste. When visiting NADAS, we ask that you do your very best to avoid bringing any single-use or excessive packaging to the event (plastic water bottles, disposable coffee cups, single-use plastic bags, etc.) We will provide drinking water and glasses.

Contact
For more information contact Nadas at info@nadasistanbul.com

Later Event: May 29
Yoga / Eda