Back to All Events

Suluboya II / Watercolour II

[scroll down for English]

Suluboya II Serisi
Salı günleri, 07, 14, 21 Mayıs, 19.00 - 21.00
Diller: İngilizce / Turkçe
Gabrielle Reeves ile

3 bölümden oluşan bu seride katılımcılar çeşitli suluboya tekniklerini öğrenecek, tekniğe dair bilgilerini geliştirecekler. Derslerde renk teorisini, metodları ve sürdürülebilir suluboya resim üzerinde çalışma yöntemleri keşfedilecek. Bu seri daha önce NADAS’ta herhangi bir suluboya dersine katılmış ya da yöntem hakkında temel bilgiye sahip olan herkese açıktır. Her ders bir öncekinin devamı niteliğinde olsa da tek derse katılmak isteyenler de gelebilir.

Tarihler:
Sal. 07 Mayıs 19.00 - 21.00 - 1. bölüm: Küçük Natürmort Çalışmaları
Sal. 14 Mayıs 19.00 - 21.00 - 2. bölüm: Natürmort Çalışması Devam
Sal. 21 Mayıs 19.00 - 21.00 - 3. bölüm: Seçilen bir Konu Çizimi

Nadas, bu seri için gereken malzemeleri size sağlayacaktır. Derslere kendi malzemelerinizle gelmeyi tercih ederseniz lütfen getirmeniz gerekenlerin listesini öğrenmek için bize e-posta gönderin.
-------------------------------------
Kaydolmak veya daha fazla bilgi için info@nadasistanbul.com adresine mesaj atabilirsiniz.

Üye olmayanlar da diledikleri zaman katılabilirler. Dersler, beceri ve süreçler anlamında birbirinin devamı niteliğinde olsa da Gabrielle bireysel olarak size her zaman yardımcı olacaktır. Ne zaman vaktiniz olursa hiç çekinmeden gelin!
------------------------------------
Atıklarınız konusunda lütfen dikkatli olun...
Sürdürülebilirliğe önem veren bir alan olarak değerlerimize saygı duymanızı rica ediyoruz. Lütfen derslere gelirken tek kullanımlık ambalajları (plastik su şişeleri, tek kullanımlık kahve bardakları, tek kullanımlık plastik poşetler vb.) getirmemeye büyük özen gösterin. İçme suyumuz ve bardaklarımız kullanımınıza açık olacaktır.

------------------------------------
Watercolour II Series
Language: English / Turkish
Tuesdays, 07, 14, 21 May, 19.00 - 21.00
Led by Gabrielle Reeves

In this 3-part series, students will learn a variety of advanced watercolour techniques and build upon their knowledge of the medium. Classes will explore colour theory, methods and how to work on a sustained watercolour painting. This series is open to students who have previously joined any watercolour classes at NADAS or who have a basic knowledge of the medium. Each lesson will build upon the last, however drop-ins are always welcome.

Dates:
Tue. 07 May 19.00 - 21.00 - Part 1: Small Still-Life Studies
Tue. 14 May 19.00 - 21.00 - Part 2: Still-Life Studies Continued
Tue. 21 May 19.00 - 21.00 - Part 3: Painting Subject of Choice

Materials are provided by Nadas to borrow for an additional cost. If you prefer to bring your own materials, please email us for a full list of what to bring.
-------------------------------------
To register or for further inquiry, email info@nadasistanbul.com.

Drop-ins are always welcome. Classes within a series build upon one another in skills and processes, however Gabrielle is always happy to assist on an individual level. Do not hesitate to join when you can!
------------------------------------
Please be mindful of your waste…
We care deeply about our waste and ask that you do the same when visiting the space. Please avoid bringing any single-use or excessive packaging to the event (including plastic water bottles, disposable coffee cups, single-use plastic bags, etc.) We will provide drinking water and glasses.

Earlier Event: May 6
Yoga / Jess
Later Event: May 8
Yoga / Eda