botanik suluboya

Botanical Watercolour_Jul18.png

Pazar, 19 Mayıs, 14.00 - 17.00
Diller: İngilizce / Türkçe
Gabrielle Reeves ile

Bu atölye çalışmasında öğrenciler çeşitli suluboya tekniklerini öğrenecek ve bu tekniğe dair temel bilgileri geliştirecekler. Bu dersimizde renk teorisini, materyalleri ve uygulama şekillerini işleyecek ve gerçek hayattan bir bitkinin detaylı bir resmini yapmaya odaklanacağız. Bu atölyesi, daha önce suluboya çalışmamış olanlar ve gözlemsel resim tekniklerini geliştirmek isteyenler de dahil her seviyeden öğrenciye açıktır.
-------------------------------------
Kayıt olmak için ya da daha fazla bilgi almak için info@nadasistanbul.com adresine mesaj atabilirsiniz.
------------------------------------
Görsel sanatçı Gabrielle Reeves, Wyoming doğumludur. Eserleri, Casper'daki Nicolaysen Art Museum, Fort Collins’teki Global Village Museum, Kapadokya’daki Güray Müzesi ve Casper Üniversitesi, The Mildred Zahradnicek Gallery’nin de aralarında bulunduğu bir dizi solo sergide yer almıştır. Aynı zamanda Istanbul Concept Gallery’deki Yeni Hikayeler / New Stories, Circuit Istanbul’daki Şehir Ezmesi / City Paste: an exhibition reflecting on change in Istanbul ve Malatya’daki Silahtar Kervansaray’ında düzenlenen Plastik Sanatlar / Plastic Arts’ın da dahil olduğu pek çok grup sergisinde bulunmuştur. Çalışmaları, Nicolaysen Art Museum, Kapadokya’daki Güray Müzesi ve Wyoming Üniversitesi’nin Laramie’deki kampüsünün de dahil olduğu birçok kalıcı koleksiyonda da yer almaktadır. Gabrielle, serbest sanatçı olarak çalıştığı İstanbul’da yaşamaktadır.
------------------------------------
Atıklarınız konusunda lütfen dikkatli olun...
Sürdürülebilirliğe önem veren bir alan olarak değerlerimize saygı duymanızı rica ediyoruz. Lütfen derslere gelirken tek kullanımlık ambalajları (plastik su şişeleri, tek kullanımlık kahve bardakları, tek kullanımlık plastik poşetler vb.) getirmemeye büyük özen gösterin. İçme suyumuz ve bardaklarımız kullanımınıza açık olacaktır.