karma teknik eskiz defteri serisi

Sketchbook+Series_Apr19.jpg

Salı günleri, 02, 09, 16, 23 Nisan, 19.00 - 21.00
Diller: İngilizce / Türkçe
Gabrielle Reeves ile

Bir Eskiz Defteri tutmak; günlük deneyimleri, çeşitliliği yakalamak ve aynı zamanda çizim ve boyama becerilerini geliştirmek için mükemmel bir çalışma yöntemidir. Bu seride katılımcılar kişisel bir eskiz defteri oluşturma ve sürdürmenin temellerini öğreneceklerdir.

Yerinde boyama için gerekli suluboya temellerini, perspektif ve mimariyi nasıl çizeceğimizi, kalem ve karma medya tekniklerini tanıtan dört bireysel çizim ve boyama projesi üzerinde çalışacağız. Katılımcıları eskiz defterlerini kullanmaya devam etmek için pratik araçlarla donattık!

Sınıflar her seviyeye açıktır. Dilediğiniz dersten katılabilirsiniz.

Tarihler:
Sal. 02 Nisan 19.00 - 21.00 - 1. Bölüm: Başlangıç: Demo ve Teknikler.
Sal. 09 Nisan 19.00 - 21.00 - 2. Bölüm: Suluboya Temelleri: Nesneler.
Sal. 16 Nisan 19.00 - 21.00 - 3. Bölüm: Mimari: Mürekkepli Kalem / Kurşun Kalem
Sal. 23 Nisan 19.00 - 21.00 - 4. Bölüm: Nadas'ta Eskiz: Seçim Ortamı

Nadas, bu seri için gereken malzemeleri size sağlayacaktır. Derslere kendi malzemelerinizle gelmeyi tercih ederseniz lütfen getirmeniz gerekenlerin listesini öğrenmek için bize e-posta gönderin.
-------------------------------------
Derslerimize önceden kaydolmanızı öneriyoruz. Kaydolmak veya daha fazla bilgi için info@nadasistanbul.com adresine mesaj atabilirsiniz.

Üye olmayanlar da diledikleri zaman katılabilirler. Dersler, beceri ve süreçler anlamında birbirinin devamı niteliğinde olsa da Gabrielle bireysel olarak size her zaman yardımcı olacaktır. Ne zaman vaktiniz olursa hiç çekinmeden gelin!
------------------------------------
Atıklarınız konusunda lütfen dikkatli olun...
Sürdürülebilirliğe önem veren bir alan olarak değerlerimize saygı duymanızı rica ediyoruz. Lütfen derslere gelirken tek kullanımlık ambalajları (plastik su şişeleri, tek kullanımlık kahve bardakları, tek kullanımlık plastik poşetler vb.) getirmemeye büyük özen gösterin. İçme suyumuz ve bardaklarımız kullanımınıza açık olacaktır.

resim dersleriNadas