pastel canlı model çizimi

Pastel+Life+Drawing.jpg

Salı günleri, 4 & 11 Aralık, 19.00 - 21.00
Diller: İngilizce / Turkçe
Gabrielle Reeves ile

Bu iki derslik seride öğrenciler çeşitli çizim tekniklerini öğrenecek, bunlara dair temel kullanım bilgisi geliştirecekler; malzemeleri genel olarak tanıyacak, insan suratı çizimine nasıl yaklaşacaklarını öğrenecekler. Seri boyunca öğrenciler figür temasına odaklanarak iki projede çalışacaklar.

Tarihler:
Sal. 06 Aralık 19.00 - 21.00 - Pastel Canlı Model Çizimi, 1. bölüm: Kısıtlı Renk Paleti
Sal. 11 Aralık 19.00 - 21.00 - Pastel Canlı Model Çizimi, 2. Bölüm: Tam Paleti

Nadas, bu seri için gereken malzemeleri 20 TL (tüm seri) veya 10 TL (günlük katılım için) karşılığında size sağlayacaktır. Öğrenciler için kağıt temin edeceğiz, yarıca kömür ve pastel boyaları da ödünç alabilecekler. Derslere kendi malzemelerinizle gelmeyi tercih ederseniz lütfen getirmeniz gerekenlerin listesini öğrenmek için bize e-posta gönderin.
-------------------------------------
Derslerimize önceden kaydolmanızı öneriyoruz. Kaydolmak veya daha fazla bilgi için lütfen Jess'le info@nadasistanbul.com e-posta adresinden irtibata geçin.

Üye olmayanlar da diledikleri zaman katılabilirler. Dersler, beceri ve süreçler anlamında birbirinin devamı niteliğinde olsa da Gabrielle bireysel olarak size her zaman yardımcı olacaktır. Ne zaman vaktiniz olursa hiç çekinmeden gelin!
------------------------------------
Atıklarınız konusunda lütfen dikkatli olun...
Sürdürülebilirliğe önem veren bir alan olarak değerlerimize saygı duymanızı rica ediyoruz. Lütfen derslere gelirken tek kullanımlık ambalajları (plastik su şişeleri, tek kullanımlık kahve bardakları, tek kullanımlık plastik poşetler vb.) getirmemeye büyük özen gösterin. İçme suyumuz ve bardaklarımız kullanımınıza açık olacaktır.

resim dersleriNadas