Back to All Events

Canlı Model Çizim / Life Drawing

[English below]

Salı günleri, 11, 18, 25 Haziran, 19.00 - 21.00
Diller: İngilizce / Turkçe
Gabrielle Reeves ile

Bu üç derslik seride katılımcılar çeşitli çizim tekniklerini öğrenecek, bunlara dair temel kullanım bilgisi geliştirecekler; malzemeleri genel olarak tanıyacak, insan bedeni çizimine nasıl yaklaşacaklarını öğrenecekler. Seri boyunca katılımcılar figür temasına odaklanarak üç projede çalışacaklar.

Tarihler:
Sal. 11 Haziran 19.00 - 21.00 - Canlı Model Çizimi, 1. bölüm: Beyaz Kağıt Üzerine Kömür
Sal. 18 Haziran 19.00 - 21.00 - Canlı Model Çizimi, 2. Bölüm: Tonlu Kağıt Üzerine Siyah ve Beyaz Kömür
Sal. 25 Haziran 19.00 - 21.00 - Canlı Model Çizimi, 3. Bölüm: Tonlu Kağıt Üzerine Siyah / Beyaz / Renkli Kömür

Nadas, bu seri için gereken malzemeleri 20 TL (tüm seri) veya 10 TL (günlük katılım için) karşılığında size sağlayacaktır. Katılımcılar için kağıt temin edeceğiz, ayrıca kömür boyaları da ödünç alabilecekler. Derslere kendi malzemelerinizle gelmeyi tercih ederseniz lütfen getirmeniz gerekenlerin listesini öğrenmek için bize e-posta gönderin.
-------------------------------------
Derslerimize önceden kaydolmanızı öneriyoruz. Kaydolmak veya daha fazla bilgi için lütfen info@nadasistanbul.com e-posta adresinden irtibata geçin.

Üye olmayanlar da diledikleri zaman katılabilirler. Dersler, beceri ve süreçler anlamında birbirinin devamı niteliğinde olsa da Gabrielle bireysel olarak size her zaman yardımcı olacaktır. Ne zaman vaktiniz olursa hiç çekinmeden gelin!
------------------------------------
Atıklarınız konusunda lütfen dikkatli olun...
Sürdürülebilirliğe önem veren bir alan olarak değerlerimize saygı duymanızı rica ediyoruz. Lütfen derslere gelirken tek kullanımlık ambalajları (plastik su şişeleri, tek kullanımlık kahve bardakları, tek kullanımlık plastik poşetler vb.) getirmemeye büyük özen gösterin. İçme suyumuz ve bardaklarımız kullanımınıza açık olacaktır.

------------------------------------
Life Drawing Series
Tuesdays,11, 18, 25 June, 19.00 - 21.00
Language: English / Turkish
Led by Gabrielle Reeves

In this 3-part series, participants will learn a variety of drawing techniques and build basic knowledge of charcoal and pastel, including an introduction to materials, and how to approach drawing the human figure. Throughout the series participants will work on three projects, focusing on the theme of life drawing.

Dates:
Tue. 11 June 19.00 - 21.00 - Life Drawing, part 1: Charcoal on White Paper
Tue. 18 June 19.00 - 21.00 - Life Drawing, part 2: Black / White Charcoal on Toned Paper
Tue. 25 June 19.00 - 21.00 - Life Drawing, part 3: Black / White / Coloured Charcoal on Toned Paper

Materials for this series will be provided by Nadas to borrow for an additional cost of 20 TL. We will provide drawing paper for students to keep, as well as charcoal to borrow. If you prefer to bring your own materials, please email us for a full list of what to bring.
-------------------------------------
We recommend that you register in advance. To register or for further inquiry, email Jess at info@nadasistanbul.com.

Drop-ins are always welcome. Classes within a series build upon one another in skills and processes, however Gabrielle is always happy to assist on an individual level. So do not hesitate and join when you can!
------------------------------------
Please be mindful of your waste…
We care deeply about our waste. When visiting NADAS, we ask that you do your very best to avoid bringing any single-use or excessive packaging to the event (plastic water bottles, disposable coffee cups, single-use plastic bags, etc.) We will provide drinking water and glasses.

Earlier Event: June 10
Yoga / Jess
Later Event: June 12
Yoga / Eda