Back to All Events

Eskiz Defteri Serisi / Sketchbook Series

Karma Teknik Eskiz Defteri Serisi
Salı günleri, 05, 12, 19, 26 Mart, 19.00 - 21.00
Diller: İngilizce / Türkçe
Gabrielle Reeves ile

Bir Eskiz Defteri tutmak; günlük deneyimleri, çeşitliliği yakalamak ve aynı zamanda çizim ve boyama becerilerini geliştirmek için mükemmel bir çalışma yöntemidir. Bu seride katılımcılar kişisel bir eskiz defteri oluşturma ve sürdürmenin temellerini öğreneceklerdir.

Yerinde boyama için gerekli suluboya temellerini, perspektif ve mimariyi nasıl çizeceğimizi, kalem ve karma medya tekniklerini tanıtan dört bireysel çizim ve boyama projesi üzerinde çalışacağız. Katılımcıları eskiz defterlerini kullanmaya devam etmek için pratik araçlarla donattık!

Sınıflar her seviyeye açıktır. Dilediğiniz dersten katılabilirsiniz.

Tarihler:
Sal. 05 Mart 19.00 - 21.00 - 1. Bölüm: Başlangıç: Demo ve Teknikler.
Sal. 12 Mart 19.00 - 21.00 - 2. Bölüm: Suluboya Temelleri: Nesneler.
Sal. 09 Mart 19.00 - 21.00 - 3. Bölüm: Mimari: Mürekkepli Kalem / Kurşun Kalem
Sal. 26 Mart 19.00 - 21.00 - 4. Bölüm: Nadas'ta Eskiz: Seçim Ortamı

Nadas, bu seri için gereken malzemeleri size sağlayacaktır. Derslere kendi malzemelerinizle gelmeyi tercih ederseniz lütfen getirmeniz gerekenlerin listesini öğrenmek için bize e-posta gönderin.
-------------------------------------
Derslerimize önceden kaydolmanızı öneriyoruz. Kaydolmak veya daha fazla bilgi için info@nadasistanbul.com adresine mesaj atabilirsiniz.

Üye olmayanlar da diledikleri zaman katılabilirler. Dersler, beceri ve süreçler anlamında birbirinin devamı niteliğinde olsa da Gabrielle bireysel olarak size her zaman yardımcı olacaktır. Ne zaman vaktiniz olursa hiç çekinmeden gelin!
------------------------------------
Atıklarınız konusunda lütfen dikkatli olun...
Sürdürülebilirliğe önem veren bir alan olarak değerlerimize saygı duymanızı rica ediyoruz. Lütfen derslere gelirken tek kullanımlık ambalajları (plastik su şişeleri, tek kullanımlık kahve bardakları, tek kullanımlık plastik poşetler vb.) getirmemeye büyük özen gösterin. İçme suyumuz ve bardaklarımız kullanımınıza açık olacaktır.

------------------------------------
Mixed Media Sketchbook Series
Tuesdays, 05, 12, 19, 26 March, 19.00 - 21.00
Language: English / Turkish
Led by Gabrielle Reeves

A sketchbook is perfect place to capture daily experiences and environments, while also improving drawing and painting skills. In this series, participants will learn the basics of how to start and maintain a personal sketchbook. We will work on four individual drawing and painting projects, introducing the basics of watercolour for on-location painting, how to draw perspective and architecture, as well as pen and mixed media techniques - equipping participants with practical tools to continue using their sketchbooks following the series. Classes are open to all levels. Drop-ins are always welcome.

Dates:
Tue. 05 Mar. 19.00 - 21.00 - Part 1: Getting Started: Demos and Techniques
Tue. 12 Mar. 19.00 - 21.00 - Part 2: Basics of Watercolour: Objects
Tue. 19 Mar. 19.00 - 21.00 - Part 3: Architecture: Pen/Pencil
Tue. 26 Mar. 19.00 - 21.00 - Part 4: Sketching within Indoor Spaces: Medium of Choice

Materials for this series are provided by NADAS to borrow for an additional cost . If you prefer to bring your own materials, please email us for a full list of what to bring.
-------------------------------------
We recommend that you register in advance. To register or for further inquiry, email info@nadasistanbul.com.

Drop-ins are always welcome. Classes within a series build upon one another in skills and processes, however Gabrielle is happy to assist on an individual level. Do not hesitate and join when you can!
------------------------------------
Please be mindful of your waste…
We care deeply about our waste. When visiting NADAS, we ask that you do your very best to avoid bringing any single-use or excessive packaging to the event (plastic water bottles, disposable coffee cups, single-use plastic bags, etc.) We will provide drinking water and glasses.

Earlier Event: March 4
Yoga / Jess
Later Event: March 6
Yeniay Kadın Çemberi: Mucize